Pizza.....

Då har J kommit hem också, han står i duschen nu så svettig som han var... Höhö.
Jag blev illamående när han tog av sig strumporna *S* Urk.
De hade inte gjort så jättemycket till nu ikväll när han åkte igen efter att han kom hem med barnen.. Min pappa orkade inte så mkt till dom hade inte ätit nått direkt idag tydligen och de hade varit ute och grejat sen halv 8 i morse.
Det där tar tid 25 meter papp (eller va de hette) som ska läggas ut också på taket, sen dra spikar mm mm... Nästa helg ska de lägga takpannorna iaf så då försvinner en helg till på det där.
Men en bra sak iaf de får nya takpannor med hjälp av John mfl, och vi får nya sommardäck av pappa. :-P
Våra är utslitna till tusen Så det var ju snällt av pappsen. :)

Iaf, snart ska vi käka pizza. Barnen sover sen en stund tebax, de var bra trötta. Hade varit ute och lekt typ hela tiden. Där hos faster och hennes man. 
Imorgon ska vi ta en promenad till mina föräldrar tänkte jag, J ska dit redan vid 9 imorgon bitti, sen skulle han hjälpa till ungefär till ett tiden för sen måste vi hem och rensa bort en massa skit här hemma samt städa för en ny vecka och sånnt kul. Bla rensa i en skrubb som är överfull. Kan ta ett före & efterkort på det så får ni se skillnaden sen.
Måste även leta efter Amandas överdragsbyxor också som hon kan ha ute när de leker på dagis. Så slipper de vanliga byxorna bli så smutsiga...

Nej nu ska vi beställa pizza. :) Hungrig till tusen!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test