igår

Igår såg barnen ut såhär......

 

Söndag kväll

Hej hej.
Vem är du som läser? Kommentera gärna vem du är och om du har nån egen blogg/hemsida? =)

Kväll igen. Dagarna går sjukt fort.
Idag har vi åkt pulka & bobb. Mysigt, men de började blåsa så de blev svinkallt tillslut. Dock blev det ändå mörkt så de var dags att gå hemmåt ändå. Vi var hos ett par kompisar och fikade innan, så de var också med och lekte i snön med deras 2 åring till busfrö!
Jossan gillar att åka bobb tillsammans med Amanda. Men de blir ju lite jobbigt för Amanda för hon kan ju inte styra bobben då eftersom hon inte ser ngt för josefines huvud/mössa. Dem körde in i en lyktstolpe med en sånn hundbajj sopgrej på....... knockade i deras huvuden lite. Men de gick över ganska fort ändå. Jossan fick ett litet rött märke i pannan dock. Men jag misstäcker att de iaf blev mest rädda. Vi åkte några gånger till sen blev de sugna på att gunga.. i kylan  blåsten. *bbrrr* Får passa på att åka fler gånger denna veckan när snön är kvar.
Jossan är  den som inte har nån hjälm, så det måste vi skaffa. Amanda har en men den var kvar på dagis. Så vi lär väl köpa en att ha här hemma med. Behövs ju om vi ska börja åka skridskor i ishallen också.

Nej funderar om jag ska ta och lägga mig i badkaret en liten stund, sen lär jag sova. Ska gå emd barnen till dagis imorgon o vi lär gå upp i bra tid.. det tar ju sånn himmla tid nu när overaller o diverse andra vinterkläder ska på. 'Pjuuh!*

Ha de gott.

brand

Oj, det brinner på Näktergalsvägen här där vi bor, eller inte HÄR, men typ 3-4 kvarter längre bort, vi ser blåljusen snurrar runt. Det har pågått i en timma nu.. vi satt och åt mat när vi hörde sirenerna.
Jag som känner 3 st som bor just på den gatan. 2 gammla klasskompisar och sen en som är vän med min mamma.
Uh, jag kommer iaf att följa upp vlt.se under kvällen för att se om dem skriver något mer, det brukar dem göra.
Hoppas det är en mindre brand bara. Typ kastrull, tv eller nått sånnt.

Ja jossan sover iaf. Och J är inne hos stora tjejen nu o läser en saga. Sen e de deags för henne att sova med. Hon var trött också så hon somnar nog ganska fort.
Jag har ont som attan fortfarande, är  varm på stället där jag har ont också.  Ja vi får se hur det går imorgon, är lite nervös. Himmla trött, men om jag känner mig rätt kommer jag a svårt att sova ändå pga att jag är nervös. Usch.

Nej nu ska jag slappa i soffan. =)

Ha de gott. Kram till er som behöver!

Hohoho uuhhh

Uhh fy. Attans va jag har ont i partiet runtomkring min lilla knöl.
Har ändå bara varit inne i stan (Västerås) och gått i några få affärer - köpt vinterkängor  + bättre mössa till minstingen, sen käkade vi på ett ställe. Därefter åkte vi hem och då var de int så låg stund kvar till vi skulle hämta A på dagis, så vi pustade en liten stund sen så gick vi alla 3 och hämtade A. Tog en promenad.. o det är inte längre än att det tar 10 minuter att gå till dagis. Men de tog visst för mkt på mig. 
Att gå till o från dagis är ju inget jag klagar över direkt annars, men nu hm usch å fy. Det var ju dock skönt att gå och få frisk luft. Får väl ta de lungt nu ikväll.. vilket lär innebära att jag slocknar på soffan. Haha. Men jag måste lägga mig tidigt i sängen ikväll också annars kommer jag inte upp kl 8 imorron bitti. Jag ska in på datormografi röntgen imorgon förmiddag inne på sjukhuset.
På måndag när jag ska ta ungarna till dagis själv igen så kommer jag väl att slockna på sängen när jag kommer hem igen. Jag får ont av att gå å dra vagnen tror jag, man måste trycka ner handtaget på den för att kunna svänga bra och då trycker jag väl för mkt.... nu när jag har knölen på detta dumma ställe. För annars har jag inte fått ont av att gå med vagnen. Knasigt!
Jossan gick visserligen själv nu idag när vi gick hemmifrån dagis. Hon gick hela vägen. Pulsade i snön o grejade med nån pinne i snön. Tyckte de va skitkul med snö. Hehe.

Näe nu ska jag fundera ut vad jag ska göra med kycklingen jag har tinat.

Ha de gott.

Det "small" till

Hej hej bloggen..

Igår hade jag barnen själv när J skulle jobba kvälls skiftet. Till kl 23.
Allt med barnen gick bra, bortsätt från att Amanda blev lite väl trött o bråkig på kvällen innan sovdags så hon slutade att lyda en stund men de redde ut sig iaf så hon gjorde som jag sa tillslut iaf. Skönast så så att man slipper  vara sur på henne. Iaf så hämtade barnens farmor dem från dagis kl 16 så att jag slapp gå dit och göra allt det där o "bråka" med Amanda där också så att hon ska ta på sig kläder och följa med hem.. (vilket brukar sluta i gnäll från hennes sida o en svettig mamma som får jaga henne inne på dagis typ)....... Hon är omöjlig när man ska hämta henne.
Iaf så hade dagispersonalen hjälpt farmor att klä barnen o så, så att hon slapp jaga dem.
Väl hemma så lekte ungarna en ganska lång s tund innan de blev less och gnällde på varann och så. men då var det ändå matdags så det lugnade ju sig ganska fort ändå när de fick mat.
Amanda åt allt hon fick men jossan ville inte. Hon hade inte ätit på dagis heller... en halv halv macka på mellisen. (!!)
Jossan hade även varit gnällig på dagis igår.

Ja iaf så fick jag mata henne så hon fick i sig lite iaf. Däremot så åt hon min pizzasallad jag hade till maten. Visste inte att hon gillade det för hon har inte smakat det nån gång. Ja kolen har hon väl ätit men inte med krydda och vinäger och så i. Amanda gillar det inte... Iaf så åt hon mkt sånnt. Sen åt hon vällingen innan sovdags med. Men inte mat.
Och hon är en sån som alltid äter mat och mkt också, om hon är frisk.
Jag hjorde iaf iårdning dem senare för sovdags och de gick bra det med, även om A trilskades en aning. Hon fick sen sitta i soffan o kika på nått barnprogram på disneykanalen när jag nattade jossan. Jossan somnade på 10 minuter så det gick ju snabbt iaf. Då behövde ju inte Amanda sitta där en längre stnd själv.
Det är de jag tycker är svårt när man ska natta barnen när man är själv på kvällen, ena barnet blir ju ensamt en stund (hon brukar dock ligga i sin säng och kika i en bok och ibland somnar hon då men de ville hon inte igår), iaf när vi har som vi har det här med sängarna och det... Nåja. Gick bra att natta Amanda med för hon var ju trötter.

Sen när jag hade samlat mig och satt och kikade på tv så small det till i nacken och axeln och jag fick svårt att röra mig, gjorde himla ont där jag har min lilla knöl också. Jag tog iaf värktabletter o satte mig framför datorn.. de gick inte för jag höll på att somna så jag satte mig i soffan istället en stund o kikade på tv med en filt virad runt nacken.
Ja så gick det när jag skulle ha barnen själv några timmar. Gick inte alls bra. Eller de gick bra när jag pysslade om dem o så men inte sen när jag slappnade av. Då kom smärtan. Så så var det med det. Jag kan inte ha dem själv på kvällen när j ska jobba. Inte nu när jag fortfarande har ont pga knölen. Jag har ont fortfarande och har mest vilat idag.
Jossan har varit hemma idag hon klarade inte av att va på dagis än, förstår inte varför hon inte blir frisk nån gång.
Hon sover ju bra och så, iofs äter hon inte som hon ska än.. 2 veckor har hon varit sjuk, detta blir 3:e veckan. Så jobbigt.
Hon får va hemma imorron med för att vila upp sig. Så hon kan få krafterna tillbaks för att orka va på dagis och att både mamma o pappa kan jobba... de behövs ju. tyvärr.
En jobbig period med förkyldningar hela tiden.


Måndag igen

Hej hej.. Måndag igen då.
Helgen gick så fort så jag hann inte med att det ens var helg, känns det som.
I lördags var det innebandy, sen softade vi hemmaen stund på em och på kvällen var J iväg på nån trivselkväll med jobbet. Hm, han hade dock haft tråkigt. Hade setat och kollat på nhl hockey på en storbilds tv, och pratat med en kompis.
Maten hade dock varit bra iaf. O de va ju trevligt.
Igår så var vi till J's mormor och åt middag. Därefter så var det kalas hos min svåger. Han fyllde år. Så där var vi i nån timma och fikade o pratade skit. Hehe. =)
Innan vi åkte hemmåt sen så var vi förbi mina föräldrar och hämtade lite pepparkaksdeg som mamma gjort. Så nu ska de bli pepparkaks bak nån dag. Får se vilken dag som kommer att passa bäst för det endamålet. Blir nog kul.

Nu är barnen på dagis, jag har lunch och J dammsuger. Hehe. Han jobbar eftermiddag denna veckan. Och han ställde upp o dammsög nu, Tidigare idag ahr vi letat kläder till jossan. I svarta sopsäckar som vi hade inne i stora garderoen.. alltså kläder som Amanda hade när hon var liten. Hittade en hel del tröjor. Lite byxor och så det som vi faktiskt letade effter, ett par blåa fodrade galonbyxor. Bra att ha ute nu. Hittade även ett par vantar o en overall, den är dock lite stor än men den blir nog bra senare i vinter tror jag.

En granne frågade J idag om J vet något om J's jobb behöver ha in folk. Denne granne skulle troligtvis bli av med sitt jobb pga varsel nu.
Dock tror inte J det nu iaf för dem har lite att göra och behöver ev säga upp folk dem också. Trissta tider på arbetsmarknaden!!

Nej nu ska jag äta sen hänga tvätten. Huh har massor med tvätt nu när vi hittade mer kläder till jossan. Hehe. =)

Slö lördag

Hej hopp..
Så skönt att bara ta det lungt en lördag. Har varit nått hela tiden under en lång tid annars. Men idag var vi "lediga" hela eftermiddan.. J var o spelade innebandy på förmiddan.. sen gjorde vi mat. Nått som kallades för Pizzakassler, fanns recept på arla.se var gott med. Även fast jag inte känner nån smak just. (Så förkyld fortfarande).
Jag har duschat mig själv (hehe) ungarna får duscha imorgon orkar inte ta dem idag, och sen har jag tvättat kläder, det va massor så jag tvättar fortfarande. Tvättmaskinen la av en gång och betedde sig knas.. Den centrifugerade inte. Även fast den var inställd på det så jag fick köra en omgång med bara centrifugering på den tvätten.. går ju inte att hänga plaskblöt tvätt. Hoppas inte den lägger av helt bara. Vi har iofs försäkring så.. de e lungt. hehe. :-)

 Nu håller J på att göra sig i årdning. Han ska ut på nått med jobbarkompisarna i hans grupp. De skulle få sk "trivselpengar" att göra något för, så de ska på ett sätlle och käka o dricka nått.
Får väl se när han kommer hem igen, han kör dock så han dricker ju inte iaf. Inte alkoholhaltiga drycker iaf.

Amanda leker att hon är 1. riddare 2. polis, 3. tjuv 4. spöke...... och drar ner sin mössa över ansiktet och går runt med en pet flaska o viftar..... *hm*
Jossan leker med en bil och varvar det med att åka runt på en sparkbil som ser ut som en flodhäst... jaja. fantasirika barn man har. Haha. =) Nu är dem båda spöken. *S*

hehe... nu är de dock matdags för barnen. jag tar nått senare.

ha de gott. kram.

Nähep nu får det vara nog

Hej hej..
Nu tycker jag faktiskt det får vara nog!!
Jag är så himmla förkyld. Orkar inte göra nånting. Hostar så de gör ont i bröstet. Snoren rinner och ajg snyter mig så jag är röd om näsan o de svider. Svårt att somna på natten pga snuvan med. Usch, nu får det vara nog med förkyldningarna!!
Jossan är förkyld fortfarande hon med. Hostar som tusan och är snorig hon med. Ingen feber dock. Inte jag heller.
Maken nattade båda barnen ikväll och jag hade tänkt att jag skulle hängt tvätten under tiden.
Jag hamnade på soffan istället och orkade inte flytta på mig. Helt utslagen. Ingen ork alls.
Nån som har något tips hur man får tillbaks själva orken? Ingenting som smakar gott när man äter heller och det är ju inte roligt. Blir bara trisst att äta, men äta bör man ju göra.. nånting iaf.

Ne nu ska jag lägga mig i sängen o försöka sova. Ha de gott hörs. Kram

hoppsan

Hoppsan.. Vaknade för en liten stund sen, på soffan... *hm* Hade sovit i 1½ timma ungefär. Kommer jag kunna sova i sängen nu? Mja vet inte är trött iofs så de återstår att se... väntar på att maken ska bli klar inne på dass så jag kan få gå dit och Höhö. ja typ borsta tänder o så då inget annat. :)

Alla uppskattade iaf min mat tidigare ikväll. Amanda åt två portioner, ganska stora portioner också. Jossan åt iaf en portion. Och J och jag med. Det blev kvar så de räckte till matlåda. Var en stor bit köttfärs jag hade tagit från frysen. Men det är ju bra med matlåda med.  Vi brukar köpa en sån stor förpackning på Willys och dela upp på 4 bitar, alltså räcker till 4 omgångar att laga mat på. Mkt bra dem där förpackningarna. ca 1,5 kg eller vad det är. Billliga är dem med. =)

Nej nu ska jag göra mig klar så jag kan sova igen. Ha de gott. Kram!

mat

Har mat på spisen. Köttfärs sås + spaghetti. Fort ska de gå ibland.. =)
Barnen badar i badkaret med j. O jag lagar alltså mat.. har diskat också och hängt tvätt under tiden.
Annars har jag itne gjort nått idag, legat o vilat pga en hemsk förkyldning som itne vill ge sig.
Ont i öronen har jag och så himmla förkyld. Hade svårt att andas inatt o va tvungen att ta nässpray hur många ggr som helst känndes det som. En konstig natt var det...... igen. Dock sov barnen bra inatt. Skönt för dem att få sova ut.

Jag har ngt på gång ang mitt jobb. Vad de ska komma att bli får jag berätta när det är säkert först. =)
Men jag hoppas de blir som jag vill för det vore så skoj. Hihi.

Nu åter till spisen........ höhö.

Ullared!

Förresten. Snart, om nån vecka, bär det av ner mot Ullared!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har 4000 att shoppa loss för. Haha. =) Eller
nej men kanske 3000 för man lär man ju käka och så med. Blir nog en hel del julklappar för dem 3000 kronorna. + lite vinterkläder och andra kläder till barnen.
Tex så kan man jämföra med detta; en vän till mig som skulle köpa en födelsedagspresent till sin son och köpte en grej på Barnens hus för 199:- Och samma leksak kostade 99 kr där nere.
(eller om de rentav var 69 kr). Ja iaf så är de himmla skillnad på priserna. Och vi åker ner för att "komma bort" en dag samt köpa julklappar. Åker med goda vänner också så de blir nog trevligt. Hihi. Längtar!!!!
Jag ska passa på att gå in på Göteborgs kex affären när vi är där vid Gekås också. =)

GOD NATT :)

Dags igen...

Amanda ligger i vår säng på j's sida, och J ligger i mitten... pga att amanda har spyhinken på golvet där.
Hon är dock inte magsjuk. Men har kruppen igen och då hostar hon tills hon spyr. Hände några ggr igår natt och under fredagen. Så himmla synd om henne. Blir så när hon blir förkyld. Har alltid haft det ända sen hon var mkt liten.
Igår fick vi byta lakarn i sängen halv 4 på natten. Nu för en stund sen fick vi också byta lakarn i sängen... dock pga ett spillt glas vatten. *mmorrrr*  Men inte så lätt när man hostar hostar och hostar att hålla ett glas stilla. Allt vatten som va i glaset hamna i sängen..... Jaja.
Hon låter som en hund som skäller nu när hon har denna hostan.
Trodde hon skulle klara sig från den faktiskt nu när hon är nästan 5 år, men nej då. Dock har det varit bättre denna höst än tidigare hittills iaf. *peppar peppar*
Så igår fredag blev de då ingen av barnen som gick till dagis iaf. Som det var planerat. Amanda var ju inte sjuk innan igår natt. Hemska hosta!

Undrar när man kommer somna inatt då. Igår natt blev det runt kl 6 på morgonen. ... sen sov vi alla typ halva dagen också. Konstig helg. Får se om de blir något farsdag firande.

Nä jag ska ta och göra mig iårdning för att sova tror jag... eller iaf för att försöka sova.

Ha de gott. Kram.

Sjukling

Usch usch nu får det vara nog. Det är nog 5:e gången nu i höst som jag är förkyld. Började i måndags med snuva o ont i halsen, och nu har jag även ont i höger öra. J har varit hemma idag med han är ju också förkyld nu. Även jossan då.
Nu ligger dem i badkaret alla tre. Börjar bli lite trångt nu när även jossan är större och vill göra saker i badkaret hon med.
Så idag har vi inte gjort nånting. Slöat bara. Sköt det. Barnen har kollat på Bamse på DVD'n.

Funderar nu vad  vi ska äta för nått nu ikväll. Om man ska göra de enkelt för oss o fixa pannkakor. Hmm.. barnen gillar ju det iaf så då blir de inget gnäll.


Förresten ser ni min nya header. Hehe. Vad tycks? För Juligt?? =)

tristessgöra....

Hej hopp..... Har haft så tråkigt i nån timma nu och är INTE trött för fem öre.
Hm undra om det kan bero på att jag somnade i vår säng kl 20 ikväll och sov till kl 23... Bra?
Satt iaf och kollade igenom fotona på datorn. Många är det... Behöver rensas i mappen märkte jag men de får jag ta tag i en annan gång när jag inte kan sova. =)

Här är tre betydelsefulla bilder. *skoja* Denna första bilden är iaf det, betydelsefull alltså. =)

Amanda på dagis, utklädd till troll...De svarta prickarna i ansiktet va nästan borta (synd).



Såhär ser vår andra dator ut nu.... Dammig!



Om jag äter mer sånnt här.. hamnar mina tänder däri oxå...


Uppe än.

Uppe och valvakar. Hehe. Intressant ju. Vill ha förändring och de blir det nog om Obama vinner! Jag skulle ha röstat på han iallafall! Om Mc Cain vinner bir det nog rätt lika som det varit nu med Busch.

Innan valvakan (för en stund sen) kollade vi på fotboll, Liverpool - Atletico Madrid. 1-1! Jepps. :-D

Nattningen av barnen var lite knasig ikväll. Iom att jossan sov rätt mkt idag på dagen, hon var däckad i flera timmar.
Så jag lät henne sova. Är man så dålig så behövs det ju sömn med.
Feber har hon inte men förkyld är hon. Jag fick hämta hem henne från dagis då de tyckte att hon verkade alltför trött och inte var sig själv. Amanda stannade på dagiset hon ville inte med för de skulle ju på utflyckt de stora barnen. Och dem hade ju med sig egen massäck. Amanda hade varm choklad och lite fika och en mandarin.
Dem hade haft skoj på utflykten iallafall, hade bara varit 3 stora barn. Amanda, Jonatan och Rasmus. Jonatan hade gett en av sina kakor till Amanda, han tyckte tydligen att hon skulle få den. Fast Amanda hade två egna kakor. Hehe. =)
Jonatan och en som heter Lukas brukar leka mkt med Amanda. Rasmus är mer med killarna. Har ett bra kort på Amanda & Lukas där dem håller varandra i hand på dagis. Hehe.. sött. Dem är bra kompisar.

Idag fick vi reda på att halva av  gruppen på dagiset kommer att följa med de tre fröknarna som flyttas över till dagiset trollis, det blir i Januari. Sen kommer Katthult att ha öppet fram till sommaren och då stänger dem igen lagom till semestern -09. Så vi slipper iaf en ny inskolning iom att våra barn följer med fröknarna till en ny förskola bara. Iofs kommer ju andra barn med funktions nedsättning att börja på den nya avdelningen där barnen från katthult ska gå också. Så vi får väl se hur det kommer att fungera.
Bra att mina barn kommer tillsammans iaf och får några av fröknarna med sig som de har haft sen start.
Amanda är inte den som är den med nytt folk och nya barn hon tar för sig. Får nya kompisar lätt. Och det är ju bra. Jossan är väl lite mer försiktig kanske. Men hon är ju inte så stor än heller.
Ja kommunen skär ner när pengar ska sparas (det ska visst sparas 18 miljoner nästa år bara!), och alltid är det barnen som drabbas!! (Känns det som iallafall)! Attans!!

Hej hej..

Hej hej igen.
Jaha så var det måndag eftermiddag igen då. Mörkret lägger sig ute också. Det är den värsta årstiden nu tycker jag när de blir mörkt så fort. Usch. Man får gå hem med ungarna från dagis i mörker. Blä.

Jag är förkyld igen också. Snörvlar och så. Vart väl smittad av min syster i lördags kan jag tro, träffade henne som hastigast hemma hos våra föräldrar när vi var dit. Hon var däckad i feber sen på söndag morgon tydligen. Asch. Men ja jossan är också förkyld snoren rinner och inatt hostade hon ett antal gånger. Trodde hon skulle vakna men det gjorde hon inte iallafall. Skönt. J låter som en kråka när han pratar han också. Förkyldningstider? Jepps!

Har mailat mitt jobb idag o bett om att få börja jobba igen, har ju varit sjukskriven ett tag o är de fortfarande men jag tänkte att jag kan lika gärna jobba iaf hemifrån. Gör ju inte ont att lyfta musen eller telefonen, hehe. (Inte nu allafall hade ju ont tidigare o därförr blev jag skjukskriven en tid). Kan ju köra på deltid ett tag. Ja får se va chefen tycker.. =)

Idag pratade jag med sköterskan på bröstenheten också, om nya värktabletter. Eller inte nya men om en annan sort.
Hon antecknade vad jag sa och skulle be dr återkomma till mig.
Hoppas jag får ngt annat för jag tål helt enkelt inte dem tabletter jag fick.

*bbrr* jag fryser.. nån som kan komma hit med ett skönt bubbelbad till mig?? :-))

Ska straxt börja med en korvgratäng. Mmm. Ha de gott. Kram till er som beöver.

Pootäter poootäter :-)

Hoho, har skalat en del potäter nyss.  Så nu kokar dem!
Köttbitar i ugnen på plåten med. Luktar mumma. =)

Jag är själv, som är vaken iaf. Hehe... Lilla jossan sover middag... innan middagen? hm knas.. ;)
Amanda är hos J's mormor en stund, och J är hos mina föräldrar och pysslar med det sista på taket där.
Hjälper min pappa alltså. Jag väntar hem dem snart, då ska vi äta sen ska vi ut på landet och hälsa på goda vänner och fika lite. O barnen får leka lite. Gött. Men blir inte så länge. Har tänkt att barnen ska få hinna bada i badkaret ikväll innan det är sovdags.
Fint väder är det idag, trevligt. Imorse var det helt vitt av frost. Så fint. All snö är dock borta. Men de lär väl komma mer...

Låg vaken inatt med. dock tänte jag på spöken. Hahaha. Låg å funta o gruva å så, Haha vilka funderingar alltså.
Men ja alla halloweenfilmer sätter sig väl fast på hjärnan typ. :-)
Sen så tänkte jag på dröm***** som vi kikade på lite lätt igår.. Mmm vilka möjligheter de finns. Härligt! *hoppas hoppas*
Nej uh jag ska inte tänka för mkt på de då blir man besviken om man inte får det!

Måste kolla till potttttttttääääääääterna nu. Haha ha de gott! ;-)

Lördag

Lördag kväll nu då..  Och det var väl en ganska bra dag.  Förutom att jag vaknade på natten och mådde illa som tusan. Hade svårt att somna om och låg vaken till 7 tror jag. Sen somnade jag. Haha.

Jag fick iaf sova en stund till för J tog med sig båda barnen till innebandyn. Det hade gått bra. Jossan hade mkt springi benen tydligen för hon sprang runt runt tydligen typ hela tiden, när det var slut och de skulle åka hem hit så slocknade jossan i bilen på en gång. Hon sov t.om när J bar upp henne hit och lade henne på en kudde som låg på golvet. Hon sov fortfarande när han var ut till garaget för att lägga in vinterdäcken i bilen som han skulle byta idag.
Sen åkte dem tre till J's föräldrar och fixade däckbyte på tre bilar, samt fikade.
Jag var hemma och vilade under tiden. Lyx. =)

När de kom hem igen runt halv 4 så stog jag ute vid parkeringen och väntade, vi tog då och åkte till ett ställe för att kika på ett dröm*** som vi hoppas på!! hyyssssshhh... säg inget till någon min man vill inte att jag skvallrar egentligen förrens vi är helt säkra. Ni vet inget alls vad jag skrivit om eller hur. *blink blink* Hehe.

Aja efter den lilla trippen åkte vi vidare till mina föräldrar och hälsade på en sväng. Min lillasyster är ju där över helgen så vi passade på att åka dit. Kom hem hit igen runt halv 8 ikväll. Barnen var supertrötta. Så dem somnade fort och gott.

Overallerna åkte fram idag iaf. Som tur var kunde Amanda ha sin som hon hade förra året. Dock blir det nog en ny lite senare i vinter när de blivit snö o kallt på riktigt. Men änsålänge kan hon ha denna. Blir nog att köpa en i Ullared.
Jossan har ju. O det är bra. Kallt är det ute, dock ingen snö kvar sen igår.

Nu ska vi kika på en serie vi spelat in. Sen blir det nog god natt.

RSS 2.0
Test