Vad ska man äta?

Ja, nån med nått bra förslag på lunch nu idag? Jag kommer inte på någonting. *suck* Vad tråkigt.

Kliar

Usch vad de kliar på mina händer och fötter just nu, och jag vet inte vad det är heller för det syns ingenting.  Nånting allergiskt är det väl kanske. Hoppas det försvinner.

Barnen är på dagis efter en del tjaffs från stora tösen. Hon var nog bara trött tror jag, höll på att somna i våran säng när jag borstade tänderna på jossan... inte likt henne. Hoppas hon inte blir sjuk eller nått bara.

Idag blev det lite mulet, jag som tog på barnen linne och tights bara för att det var så varmt nu i morse, var ju 21 grader när vi gick straxt före kl 9. Smorde in dem med solkräm ocskå bör man väl göra ändå kanske trots dom där larmen om att det finns farliga ämnen i krämerna.
Jag menar vad ska man göra då, man kan ju inte låta dem bränna sig i solen när de är ute och leker på dagis, och att ha långärmat och långbyxor på dem när det är så varmt är ju taskigt, då svettas de ju istället. Amanda är varm av sig ändå. Jaja vi får se vad det blir av vädret idag...
Skulle ju vara varmt ändå, högsommarvärme är det ju som. Blir nog att åka till någon sjö nu i helgen så barnen kan få plaska lite och svalka av sig. Sen måste vi nog storstäda med. Vad ska ni göra i helgen?

Ikväll ska vi allafall cykla till Johns morbror och gratulera honom på 60 årsdagen.

Sömntuta

Min man är en sömntuta.. Han somnade med handkontrollen i handen när han satt i soffan och spelade X-box för ett tag sen, haha snacka om att vara envis att inte vilja gå och sova istället. Han skulle bara spela klart, men si de gick ju inte. :-)  Nu är han på g till sängen iaf, och jag med. Har "grus" i ögonen och barnen lär väl vakna före kl 7 imorgon bitti. Dagis kl 9.00 sen ska jag ta cykeln och hämta lite kläder som är jossans som vi glömde hos mina föräldrar för nån dag sen.
Efter det borde jag ta en svängom med dammsugaren och moppen.... Jag skrev borde... Hah så vi får väl se hur de blir OM jag "orkar" eller inte, imorgon kväll ska vi allafall på 60 års kalas och få smörgåstårta.

Jag har blivit medlem i Bloggtoppen nu, så kanske fler hittar min lilla blogg. Har loggan på högerspalten vid länkar.

Nej nu är det godnatt o sov sött

Badar

Barnen ligger i badkaret med maken just nu.... Sen är det bums i säng.

Fick rabarber av mamma igår, så vi har ätit Rabarberpaj för ett tag sen *mmm* Hihi. Jag och Amanda fixade ihop den när John var och dammsög hos sin mormor. Kvällsmaten bestog av spagetti och currykorv. Älsklings mat för jossan iallafall, hon älskar curry.

Jossan gorde en redig vurpa här, hon satt isoffan och grejade sen började hon såklart att busa och leka tittut. Så det slutade med att hon dök på öronen och ner på golvet och gjorde en volt i luften på väg ner från soffan.
Hon blev nog mest rädd, hon grinade en stund sen var de bra igen.

Nu ska jag ringa och säga grattis till min lilla pappa för idag är det hans födelsedag. (Vi firade det dock i helgen som var).

Hemfrid

Har varit på informationsmöte på Hemfrid i västerås... Ett städbolag som städar i människors hem + endel kontor i sthlm har dem även barnpassning...  Jag fyllde i en intresseanmälan iaf så får vi väl se vad som händer vi var några st där iaf säkert 10 st varav 1 kille (man).  Dom skulle ha in minst 3 st medarbetare till iaf så man är ju inte helt säker på en plats men de skadar ju inte att försöka.
Jag har ju lite erfarenhet ifrån Hemtjänst osv, och där städar man ju ibland hos gamlingarna så lite erfarenhet har jag ju förvisso... Men men, hon ska gå igenom alla papper osv så skulle hon höra av sig till alla som var där på mötet inom 14 dagar.
Jag har ju ett annat jobb på g också, så får jag inte detta tar jag det andra helt enkelt. Det här är lite bättre än det anda jobet dock. Mer i timlön + att jag får röra på mig hela dagarna. Och man är aldrig på samma ställe och bara sitter typ.

jaja vi får vänta och se helt enkelt....

Varmt är det ute idag med, redan kl 8 i morse när jag gick med ungarna till dagis. Vi kom precis dit när dom skulle äta frukost. Amanda stannade flera gånger efter vägen till dagis så de tog lite längre tid att gå dit än vad jag ränkade med, och så var vi lite sena här hemifrån men de var för att jag sölade ner min tröja jag hade så jag fick leta efter nått annat att ha på mig, men jag hann med god marginal iaf. Fick ju dessutom skjuts av svärmor in till stan.
Åkte bussen hem sen.. fick mer färg på armarna under tiden jag satt och väntade på bussen, aldeles röd blev jag igen.
Ja nu är jag hemma sen en timma tillbax... ska ta och äta lite lunch nu tror jag är hungrig. Har precis svept i mig 50 cl vatten också. Man blir ju så törstig nu i värmen..

Håret

Mitt hår har fått sig ett annat utseende.... Jag bestämde mig föra att färga rött!
Får se hur det ser ut idagsljus imorgon. Det har inte tokat riktigt ännu, så jag väntar med att fota det.

Jag måste dessvärre gå och sova nu, har ett möte imorgon bitti kl 9.00 i Västerås. Ett möte om jobb. Imorgon är det informationsmöte, sen om man fortfarade är intresserad får man komma på intervju.  Jag hoppas på att få jobbet. Det är ett städjobb visserligen, men ändå ett jobb som är fast anställning och det kommer att bli heltid.
Ja vi får se hur det går helt enkelt.
Hoppas barnen vaknar på deras bästa sidor så det inte blir någe bråk och tjaffs som stressar upp en och man kommer iväg sent eller nått. Jag ska träffa svärmor utanför dagis kvart över 8, ska få åka med henne in dit. Skönt för då slipper jag stressa iväg till tåget.

Får ta och göra om designen här på bloggen imorgon.

Ha de bra och sov gott.

Elles Blogg

Jaha då har jag en blogg som heter Ellebloggar... Hit får ni gärna kika in då och då och följa min vardag med familjen och vänner. Kampen om att få ett jobb, att gå ner i vikt mm mm....

Familjen består av min man som jag varit gift med i 4,5 år snart vi har varit ihop i 9 år i december.... (Vart tog åren vägen?)
Tillsammans har vi två små tjejer. Äldsta tösen heter Amanda är 4 år och hennes lillasyster heter Josefine (jossan) och är 1,5 år.
Barnen går på förskolan och maken jobbar tvåskift på ett lager och jag söker jobb på heltid.....

Följ gärna min blogg som kommer att innehålla både text och foton från våra dagar.
Välkommen! :-D

RSS 2.0
Test