Sängen & dator

Blev ingen säng till jossan tydligen. :-((
Det hade blivit ett missförstånd så den sängen som vi ville köpa var redan såld, såklart. Han hade en annan kvar, men den kan inte Jossan ha för den var en sån som är lite högre och större typ för barn runt 10 år.
Attans alltså. Jossan hade verkligen behövt en ny säng ganska snart.. Får vi leta vidare då.


Annars så köpte John en dator till oss på PC City iallafall, så nu kan vi "kasta ut" denna gammla som snart lägger av helt. Den stänger av sig själv ett antal gånger / dag. Låser sig osv.. En skitdator m.a.o men så är den 10 år gammal också. Denna som jag siter vid nu alltså.
Den nya datorn gick på 6000:- *ooohhh myy good* Men har man pengar till den så är det bra det. Han köpte även nytt antivirusprogram som man fick för halva priset när man köpte den datorn.
Det blev en modell Compaq med 17' (tums) skärm. Miljoner gånger bättre än denna gammla skiten.
Jaså nu får vi ju vara rädda om den nya. Har iallafall 1 års garanti, sen är det 2 års garanti för om datorn skulle gå sönder helt av sig själv typ fabrikationsfel..

Ska bli skönt att inte behöva va rädd för att datorn inte vill starta en dag när man ska börja jobba eller att den bara lägger av under dagen och inte vill starta igen sen. Har hänt en gång men då hade john tur som kunde fixa och rädda bilder och sånnt. Då köpte vi en ny hårddisk, för vi trodde det va den som var orsaken.
Ett halvår senare vet vi att det inte bara var den som orsakade den datorkraschen, det är nånting annat också som är på väg att pajja helt. Bla så är det även fläkten som är kass... Ja men iofs så säger det sig självt eftersom den är 10 år.
Stenålders dator, bara en P3:a.

Ska bli skönt som sagt med en ny dator. En kul grej är att den nya har en webcam också, haha. Kan man ta live bilder på mig när jag nästan sitter och sover framför datorn på kvällarna, *ttsss*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test