segt

Är lite segt här dag, känner mig  som om jag kanske är på väg att bli lite förkyld..? Vet inte. Hoppas iaf inte.
Sovdags igen snart. Haha min blogg är en nattblogg, eller? ;) Bloggar mest om kvällen/natten, för då har jag mest tid till det känns det som.
Dagen idag var iaf fullspäckad. Vart ledig idag då de hade möte på huvudkontoret som alla (säljare) skulle vara tillgängliga till att kunna svara på mobilen om de skulle ringa.
Så idag har jag och John varit in till stan en sväng i några ärenden.. Barnen var på dagis ändå. Dem älskar ju det så roligare för dem att va där än att åka til stan  med oss. De brukar ändå inte gilla att va där så länge.

Iaf så skulle vi kika på en säng till Jossan först, via en annons på en internet sida fick vi kontakt med en gubbe inne i stan som vi skulle ringa till när vi kom fram.... Hm.. Bara det att vi glömde hans tele nr här hemma på databodet så vi kunde inte ringa. Visste inte vad han hette, hade bara smeknamet och sen gatuadressen samt nr men de fanns även bokstäver till nummret på huset så vi kunde inte hitta rätt ändå. Attans. Ja iaf så ringde vi personen när vi kom hem på eftermiddan och vi har ordnat så vi ska träffas imorron tisdag istället.

Gubben ringde johns mobil nu ikväll och berättade att de (han o hans fru) hade letat efter skruvarna till sängen men inte lyckats hitta dem... Sängen har stått i garaget tydligen.. Jaja iaf så skulle han åka och köpa nya sånna på ikea(reservdelar), samt att vi skulle få sängen billigare. Så från 300:- till ? Ja vi får väl se imorgon. Blir nog bra.

När vi inte hittade på han där så åkte vi till saffets inne i centrum och åt lunch sen gick vi och kollade i lite affärer och så.
Såg några Tunikor inne på KappAhl som jag skulle vilja köpa till mig, men ja vi får väl se efter räkningarna e betalda.
Köpte iaf lite kläder till jossan inne på HM idag, några långärmade toppar (basplagg) som hon haft dåligt med då hon växt ur de andra och vi hade tydligen inte så mkt sånnt till Amanda när hon va i den storleken..

Ja sen så skulle john till sin läkare där för att "visa upp" foten hans. Det tog sin tid, sen ringde han o sa att han skulle till röntgen ute på Eriksborg. Där gick de fort iaf. Bra det.
Det visade iaf att det är en kraftig stukning han har och inte nån spricka iaf. Så han blev sjukskriven som igår måndag då och tisdag. Sen får han se hur det är.. Han får prova att gå till jobbet iaf. Dock tror han att han inte får i den foten i de skorna dom har på frysen där han jobbar....

Ja sen efter det så brassade vi hemmåt för att hämta barnen på dagis,  till 4 tiden ungefär..
Efter det åkte vi bara hem en snabb vända och vände typ för vi åkte till Johns föräldrar en sväng och snackade lite skit, haha, nä men John visade sin fot och så.. Dom visste ju inget.
S  vi va där en stund och sen åkte vi till affären och köpte bröd, potatis & diverse andra saker.. Träffade på en granne som är trevlig, han pratar alltid mkt med oss när man träffar på han. Grannens yngsta barn går för övrigt på fritiset här vid skolan där Amanda o jossan går på dagis.

Jaja sen hände inte så mkt mer idag förutom att vi stoppade i oss mat när vi kom hem och sen softade lite och sen va de sovdags för barnen.

NU är de sovdags. Jobba imorron..

Ha de gött. Kommentera gärna om du läser.

Kram

Kommentarer
Postat av: Helena

Haha, skönt att du förstod ironin, verkar som om jag var lite för dålig med att visa det annars. Jag trodde på fullaste allvar att alla skulle känna som jag, att det var de hemskaste, konstigaste festkläderna de någonsin sett att det inte skulle behövas mer än en blinkande smiley :-)

2008-08-26 @ 06:59:33
URL: http://helenasnackar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test