dagen efter

Hej hej..

Huh. de känns som dagen efter idag, ungefär.. *S* Man känner sig helt mörbultad och seg i hela kroppen.
Idag är det dage efter som vi var på Furuviks parken med barnen och goda vänner.
Resan gick superbra, tog 3 timmar med bil för oss. Hemmåt gick det också  bra, barnen sov ju då i ca 2 timmar med så de var rätt lungt ett tag. Hemmåt stannade vi även i Sala och åt lite på en mini pizzeria, maten var god men ägaren var inte snäll och trevlig.
Ska inte gå in närmare på vad han sa (han sa mer än va jag skrivit) men nått om att han kunde tjäna bättre på era (syftade på våra män) fruar här i sverige än att äga en pizzeria..  och så bad han våra män att dra därifrån flertalet gånger... *HM* lixom va är det för typ då??? Vi hade ju barnen med också och då vill man inte höra sånnt från nån främling eller hur? Vi sa att vi ska aldrig äta där nånmer gång iallafall. Blir man behandlad som om man inte är välkommen så skiter jag/vi i att besöka det stället nått mer. Sen så sa han även att alla fick inte ta pizzasallad eller servetter pga skatten mm mm.. Skit skum person. Vi sket i att plocka undan tallrikar och glas etc ifrån bordet det fick dom allt göra själva när dom va sånna. Urskummt känndes det. Ingen bra kännsla då man har barnen med sig.
Dock var iaf maten rätt god. Vi som hade tänkt att avsluta dagen med att äta på något trevlig ställe innan alla åkte hemmåt till sig, Blev inget trevligt besök på den pizzerian iallafall. Ät inte där om ni är i Sala, stället låg bredvid något som kallades Stekhuset vid en rondell...

Ja nog om det... ska snart äta lite här och så åller jag på att tvätta lite med barnen leker mer eller mindre iallafall... J ska städa ur bilen o sen blir det nog att lägga sig tidigt ikväll tror jag. Iallaflal barnen blev ju sent för oss dom kom inte i säng förrens runt 23 iden, kom hem straxt efter kl 22 . Vi lade oss runt kl tolv.
Förutom restaurangbesöket var dagen perfekt. int väder var det med med undantag en liten plutt regnskur på kanske 10 minuter. Men det var nästan bara skönt för de va inget kallt regn heller, o varmt var det ju ute med så. Kanske 23 - 25 grader blåste vid havet men inte annars. Inte speciellt mkt iallafall.

ja skriver mer ikväll o lägger in några bilder. Nu är de mat.

ha en fin kväller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test