Översvämmning

Hoho... Översvmning nere vid diket intill cykelbanan här.. Ett rör har gått sönder helt då vägen rasade ihop på ett litet ställe här intill vårt hus. Just nu är J på väg ner dit för att hämta vatten vid en sån kranbil eller va de heter, för nu finns inget vatten alls i kranarna här. Hoppas man kan gå på dass ändå *S*....
Haha får cykla hem till föräldrarna för att göra sina behov *S*... Rätt tradikomiskt. Dock visste de inte alls hur längde det skulle bli så här, kan ju ta en bra tid att laga ett vattenlednings rör. Troligen är de dock bara kallvattenröret, men de har ju stängt av allt vatten. Tur man hann duscha av sig all svett tidigare ikväll. :-)
Barnen hann få sin välling också, sen va vattnet borta.
Läskigt för dem som körde bilen där vägen gick sönder., för de va visst några som hade kört där precis då de sprack. En stor grop, hål eller va man ska säga är det där nu mitt i vägen.

Bra att det inte hände mitt på dagen ändå för då dricker man ju mkt vatten nu är det varit så varmt. Snart är det ju sovdags ändå så då behöver man ju förhoppningsvis inte så mkt vatten.
Skräck senariot vore ju om barnen vaknade magsjuka och har spytt ner sig helt eller något.. när man inte har vatten, kul jul lixom. Nej usch om jag skriver om de så händer de väl med. *HOPPAS INTE*

Nej om man ska sova kanske...... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test