pust

Pustar ut lite från en 3 km promenad på spåret (motionscentrum) här i närheten. Gick den på 2 timmar med barnen. Plockade samtidigt lite blåbär, räcker iallafall till frukosten imorgon bitti. Varmt var det solen gassade, blåsten kom inte fram emellan alla träd ju. Men skönt var det ändå. Fick ett bromsbett dock, inte så skönt. Men men sånnt får man tåla om man är ute i skogen.  Heheh.. Nu badar barnen med J, alla är svettiga efter turen då det är varmt ute med, var säkert en 25 grader där inne i skogen på spåret. Här hemma har vi 23 grader varmt i skuggan nu.

Tog några kort i skogen, men kameran är för tillfället kvar i vagnen som ligger i bilen så det får bli några foton ikväll istället.

Innan vi var till skogen plockade vi 1,5 kilo hallon hemma hos min mamma och pappa. Skriver i kilo eftersom jag hade en sånn vit syltburk som vi plockade i och den var på 1,5 kilo. Den blev knökfull.
Gott med hallon, ska frysa in dem tänkte jag.

Semester Planer:
Imorgon ska vi nog åka och bada om det är såhär fint då med. Torsdag blir det nog att åka till en stor utomhus lekpark i Sala med ett par vänner. Och sen på lördag har vi planerat att åka båt (liten färja) till ÖstraHolmen som är en ö ute i Västerås skärgård (Mälaren). Åker med vänner dit och ska ev ha med engångsgrillar så man kan grilla korv och så. Härligt! :-))

Dags att göra lite käk här, blir nog en ost & skinkpaj. Sen Morden i Midsommer ikväll. Ha de gott.

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Hej!

Den enda stora lekparken i Sala som jag känner till är den som ligger vid dammen. Vet inte om det till och med heter stadsparken, men det är i alla fall precis intill "stan" och väldigt centralt. Jättemyigt med både gräs, träd och vatten med änder och lekplats. Om du är i Sala kommer du garanterat inte att missa det, för det är ju så litet där. Där finns i alla fall klätterställninar, gungor och allt möjligt.

2008-07-22 @ 18:38:22
URL: http://tumadre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test