Åska

Det åskade visst här i natt (natten till idag lördag). Min mamma hade vaknat av det, och kanske var de det som Amanda vaknade av med vid 4 snåret, då hon vägrade somna om sen. Så idag har hon varit en liten skitunge i milt uttryck, ja ni förstår kanske vad jag menar. Hon har varit så himmla trött och bråkig hela tiden, jävlats med jossan och gjort en massa annat dumt. Värsta dagen på länge, hua.
Hoppas hon sover hela natten inatt, för hon har precis somnat nu (21.30)... så hon vägrade somna nu ikväll också i sin säng så vi bar över henne till vår säng, får väl bära tillbaks henne till sin säng när vi ska sova. Jisses vilka spel hon kan få ibland, speciellt när hon är trött. Dock sov hon i förmiddags från halv 10 till kl 12.00, så hon har vilat med men de va väl inte tillräckligt för hennes kropp. Ja vi hoppas båda två här att de blir en bättre dag imorgon...

Annars så har vi mest plockat undan här hemma idag o tvättat. Det behövs ju det med ibland. Amanda var hos Emmy en stund när vi andra var och handlade.
Imorgon planerar vi en tripp till de lokala badet här, Skantzöbadet. Så vi köpte med oss mackor, pålägg o diverse annat som vi ska ta med och äta där, jag ska nog baka något och ta med också.
Gäller att passa på att åka dit nu när de ska vara fint imorgon med.

Jossan har varit pigg idag igen, hon fick ju feber igår eftermiddag. (38,5). Men idag var den borta helt o hon va pigg som vanligt. Misstänker att det är några tänder på gång, längre in i munnen, (tuggtänderna typ)..  Hon bajjade löst i morse med så de är väl något sånnt. Varje gång hon har fått tänder så har hon blivit sjuk med feber o lös mage.

Nu ska vi kika på film o floffa godis. Haha. :-D

Kommentarer
Postat av: Helena

Mysigt med åska!! Vi hade lite i fredags vi med men det är mysigare på kvällen/natten när det är lite mörkt också :-)

2008-06-08 @ 15:04:29
URL: http://helenasnackar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test