Uppe än.

Uppe och valvakar. Hehe. Intressant ju. Vill ha förändring och de blir det nog om Obama vinner! Jag skulle ha röstat på han iallafall! Om Mc Cain vinner bir det nog rätt lika som det varit nu med Busch.

Innan valvakan (för en stund sen) kollade vi på fotboll, Liverpool - Atletico Madrid. 1-1! Jepps. :-D

Nattningen av barnen var lite knasig ikväll. Iom att jossan sov rätt mkt idag på dagen, hon var däckad i flera timmar.
Så jag lät henne sova. Är man så dålig så behövs det ju sömn med.
Feber har hon inte men förkyld är hon. Jag fick hämta hem henne från dagis då de tyckte att hon verkade alltför trött och inte var sig själv. Amanda stannade på dagiset hon ville inte med för de skulle ju på utflyckt de stora barnen. Och dem hade ju med sig egen massäck. Amanda hade varm choklad och lite fika och en mandarin.
Dem hade haft skoj på utflykten iallafall, hade bara varit 3 stora barn. Amanda, Jonatan och Rasmus. Jonatan hade gett en av sina kakor till Amanda, han tyckte tydligen att hon skulle få den. Fast Amanda hade två egna kakor. Hehe. =)
Jonatan och en som heter Lukas brukar leka mkt med Amanda. Rasmus är mer med killarna. Har ett bra kort på Amanda & Lukas där dem håller varandra i hand på dagis. Hehe.. sött. Dem är bra kompisar.

Idag fick vi reda på att halva av  gruppen på dagiset kommer att följa med de tre fröknarna som flyttas över till dagiset trollis, det blir i Januari. Sen kommer Katthult att ha öppet fram till sommaren och då stänger dem igen lagom till semestern -09. Så vi slipper iaf en ny inskolning iom att våra barn följer med fröknarna till en ny förskola bara. Iofs kommer ju andra barn med funktions nedsättning att börja på den nya avdelningen där barnen från katthult ska gå också. Så vi får väl se hur det kommer att fungera.
Bra att mina barn kommer tillsammans iaf och får några av fröknarna med sig som de har haft sen start.
Amanda är inte den som är den med nytt folk och nya barn hon tar för sig. Får nya kompisar lätt. Och det är ju bra. Jossan är väl lite mer försiktig kanske. Men hon är ju inte så stor än heller.
Ja kommunen skär ner när pengar ska sparas (det ska visst sparas 18 miljoner nästa år bara!), och alltid är det barnen som drabbas!! (Känns det som iallafall)! Attans!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test