Blir galen!!!

Åh fy i attans!!!!!!!

Jag blir galen snart. Känns som om jag vill krypa ur skinnet.
Jag har fått blåsor på mina händer, samt på hela tungan. Det KLIAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I attans va det kliar!!!!!!!!!!
Det lustiga är att jag har inte sett blåsorna förrens i kväll. Jag såg en grej på ett finger i morse men tänkte det var typ nån finne eller nått som var väldigt röd bara. Tänkte inte mer på den sen, för då kliade det inget.
Sen nu ikväll när jag var i badrummet upptäckte jag att jag hade prickar på mina händer och dem kliar!!! Känns mer och mer, samt i munnen.
Har jag fått scharlakarnsfeber nu jag med, som ungarna hade för 2 veckor sen!!?!?? GGaahh!!!!!!

Jag som ska till bröstenheten *äntligen* på måndag för kontroll av min knöl osv, ska få träffa en specialistläkare och denne skulle ev kunna klämma in mig som prio 1 redan på måndag (annars hade jag en tid den 5:e november men så länge går de inte att jag väntar så ont som jag har nu vid knölen och ut i och under armen samt bröstet).

Kunde ta hög dos alvedon sa sköterskan jag pratade med idag och + någon ipren om det inte hjälpte med bara alvedon.
Mera alvedontabletter fick jag ej ta. Hoppas jag får ngt riktigt smärtstillande på måndag som de skriver ut, så jag kan få sova på nätterna.
Jag ringde som sagt dit (till bröstenheten) i morse och fick prata med en sköterska. Då fick jag veta min tid som va skriven på mig sen pratade vi lite och då kollade hon upp om de kunde prioritera mitt fall lite ytterligare. Så jag ska ringa in dit på måndag morgon kl 07.00 för att boka telefontid så jag kan få prata med sköterskan igen där och höra om läkaren skulle ta mig då också på måndag. Så jag får hoppas han kan klämma in mig i schemat med.
Blir väl antagligen inte operation på måndag men förhoppningsvis en tid bokad för det.
Jag kommer att ha maken med mig iaf, som stöd. :-)
Han har fått beviljat från jobbet att kunna vara ledig ifall jag får tid då. Man vill ju ha nån med sig om det inte skulle bli ett bra resultat av undersökningen. Men förhoppningsvis blir det ju det ändå. Sköterskan jag pratade med idag trodde att knölen ligger och klämmer på några nerver och det gör sv**ont....!!!

Iaf så är maken på jobbet nu och barnen ligger och sover. Jag slösurfar och kollar på idol mm under tiden.
Skoj fredag  va? Hehe.
Blir galen på kliandet på händerna. Undrar om jag kan ta salvan som amanda fick när hon hade scharlakarnsfeber och utslag... *hm*  det var en dyr salva från apoteket som läkaren skrev ut.

Vad gör ni andra då? Har en skoj fredag kväll? :-))

Krrrraaaaaaaaaaaammmmmmmm ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test