Lugnat ner sig...

Barnen har varit sjuka i några dagar ha. De har scharlakarnsfeber. Eller nu är det i slutfasen på sjukdommen iaf (eller  vad man ska säga). Amanda har börjat att fjälla av sig på magen och i händerna. Ingen feber längre och det kliar tydligen inte så mkt heller. Jossan verkar ha klarat sig från att bli smittad, dock får hon Kåvepenin iallafall. För säkerhets skull enligt doktorn i fredags. Annars hade det nog bara gått fram och tillbaks menade han på..
Så de stackrarna blir hemma imorgon med från dagis. På onsdag får dem gå då har de ätit Kåvepenin i 4 dagar sen i fredags... de ska dock få behandling i 10 dagar. Men de är ju friska nu ändå så.

Det är troligtvis från dagis de blivit smittade. En pojk hade tydligen haft det en tid innan Amanda & jossan blev sjuka. Jossan blev ju febrig förra veckan, och sen Amanda då i torsdags / fredags med feber (39.8). Amanda fick ju utslagen redan förra helgen. Då trodde vi det var allergi typ. Men så var det ju inte.
Men det är skönt att det har lugnat ner sig iallafall. Och barnen beter sig som vanligt typ...! :-D
Amanda har börjat att äta mat igen med, i flera dagar har hon bara petat i maten och fått i sig nån tugga bara + lite blåbär eller nyponsoppa. Jaja så kan de bli när man har barn.

Imorgon fyller jossan 2 år!!!!!! Vi får vara hemma och vila och ta det lungt..... Men så måste vi också passa på att städa lite med och baka till på lördag när folk kommer för att fira henne.

Nej ska hänga lite tvätt nu... sen undrar jag var J har tagit vägen.. han skulle hämta några grejjer hos mina föräldrar bara men de var för 40 minuter sen typ.. Kommer väl snart hoppas jag. Han lovade nämligen att han skulle bada med barnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test