Mitt i natten..

Så sitter jag här mitt i natten igen. Uh!!! Vill egentligen bara sova. Men det går inte.. Har ont i axeln där jag har min "lilla" knöl. Imorgon bitti är det jag som ringer VC igen för jag har fortfarande inte hört något från dem! Dålig stil! Läkaren jag hade lovade nämligen att höra av sig efter att hon fått röntgenbilderna. Det är snart en månad sen... :-(

Imorgon (idag!) Fredag ska det bakas.. Tårta, bullar, och någon liten kaka.. Jossan ska firas på lördag! :-)
På söndag firas hon också.. av vänner. Blir nog skoj. Så vi har iaf att göra i helgen.
Skulle behöva ta oss in till stan också för att köpa skor till de små damerna, nån form av höstskor.
Amandas skor, som är joggingskor, som hon har haft sen tidigt i våras börjar bli väldigt utslitna nu. Hon vägrar att sätta på sig någonting annat. Men nu börjar det bli kallt på morgonen så det är lika bra att skaffa något nytt i tid.
Får väl se vad vi hinner med.

Barnen är iallafall helt friska nu från Scharlakarnsfebern. Får dock Kåvepenin fortfarande. I fredags förra veckan var första dagen de fick medicinkuren så det är väl nån dag kvar på det. De (eller mest Amanda för jossan klarade sig) var typ dåliga i 3-4 dagar bara men det är väl bäst att följa det läkaren sa.
Skönt att sjukdommen inte var långvarig iallafall. Amanda hade det jobbigt när prickarna/utslagen kliade på henne, hon fick över nästan hela kroppen. Inte i ansiktet eller på händer & fötter. Dock flagnade hon ju i händerna sen på slutet.
J har klarat sig från att bli sjuk iallafall.. Jag var ju väldigt förkyld och hängig nån vecka innan barnen blev sjuka nu. Så det kanske var nån släng av det där, eftersom det hade gått på barnens dagis tidigare. Ja man vet aldrig. Ingen idé att spekulera heller egentligen. För det är ju skit samma faktiskt hahaha... (?!) :-)

Nåja... jag har förresten surfat runt lite på lite ställen och jag hittade en sida som hade listat över 40 snygga webbsidor.
Jag hittade en riktig favorit från min sida. Det är egentligen bara en sida med en design i Flash med lite ljud o det, annars är det inget mer, men sidan är otroligt snyggt gjort med massor av detaljer. Som en tavla!
Lägg märke till stjärnorna på himmlen som blinkar samt bladen i träden som rör sig. Kika runt på hela sidan/bilden.

Jag är helt faschinerad av sajten. Det är tydligen en grupp som gjort den som heter Saizen Media studio. De specialiserar sig på Flash och sånnt.  http://www.saizenmedia.com/nightwish/
Scrolla ner så ser du även vattnet som rör sig... (Om du nu inte ser det från början).

...Upptäckte nu att om du klickar på knappen där det står portfolio så kommer det upp som en bok där man kan se flera snygga bilder dem designat., lite fantasy och sånnt i den stilen. Mkt fina bilder!

Kommentarer
Postat av: jenny

gratta snäckan från oss

2008-10-18 @ 22:01:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test